Hartje Roggel 

Op initiatief van de Ondernemersvereniging Roggel, Neer en Heibloem (OVRN&H) is HartjeRoggel.nl ontstaan. De gezamenlijke ondernemers hebben de handen in 2011 ineen geslagen om meer beleving toe te voegen aan het centrum van Roggel. Ze organiseren al samen vele grote markten, maar dat vonden ze niet genoeg. Tijdens de `GrandPrix van Roggel´ ontstond het idee om vanuit OVRN&H een Centrumvisie Roggel op te stellen. Een toekomstvisie, waarin ook een aantal concrete projecten is benoemd. Allemaal gericht op het creëren van meer beleving. ´HartjeRoggel.nl´ is één van die projecten.

 

`HartjeRoggel.nl´ is een belevingstocht door het centrum van Roggel. Door op zoek te gaan naar de Plaquettes, die bevestigd zijn op gebouwen of paaltjes, krijgt men op een leuke én interactieve manier toegang tot veel meer informatie over het dorpje Roggel.

 

Dit is niet alleen leuk voor toeristen die Roggel bezoeken, maar zeker ook voor (groot)ouders die hun (klein)kinderen verhalen willen laten beleven uit Roggel. Ook schoolkinderen kunnen via HartjeRoggel.nl meer te weten komen over hun dorp.

 

Beleef Roggel eens op een andere manier. We weten zeker dat iedereen iets nieuws leert via Hartjeroggel.nl

Founding Partners 

Voor dit project heeft OVRN&H een financiële bijdrage gekregen van:

- Gemeente Leudal

- Recreatiepark de Leistert

- Rabobank Maas en Leudal

 

Heemkundevereniging Roggel heeft inhoudelijk een belangrijke bijdrage geleverd.